IMDb назвав найпопулярніших кінозірок року

06 грудня 17:36

Найпопулярнішою актрисою 2019 року стала Брі Ларсон.

 

Кіноресурс IMDb опублікував список найпопулярніших кінозірок минулого року. Виявилося, що найпопулярнішою актрисою в 2019 році була Брі Ларсон.

Наголошується, що цього року актриса була особливо популярна завдяки участі у супергеройських фільмах. На початку року вийшла картина "Капітан Марвел", в якій вона зіграла головну роль, а пізніше вийшов фільм "Месники: Завершення".

На другому місці в списку виявилася Ерін Моріарті, зірка серіалу "Пацани", а замикає трійку лідерів Мати драконів з "Гри престолів" Емілія Кларк. Четверте місце в списку найпопулярніших кінозірок зайняла Наомі Скотт, яка в цьому році зіграла принцесу Жасмін в ігровій версії "Аладдіна". На п'ятому місці розташувався Дакре Монтгомері, відомий по ролі Біллі в "Дивних дивах".

У списку також опинилися Закарі Лівай ("Шазам!"), Кіану Рівз ("Джон Вік 3"), Роза Салазар ("Аліта: Бойовий ангел") і Марго Роббі ("Одного разу в... Голлівуді"). Завершує список Хоакін Фенікс, який виконав головну роль у фільмі "Джокер".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше журнал Time склав список найкращих фільмів десятиліття . У нього увійшли "Місячне сяйво", "Печера забутих снів", "Меланхолія" та інші картини.