Хоакіна Фенікса затвердили на роль Джокера

11 липня 17:03

Режисером картини виступить Тодд Філліпс.

 

Студія Warner Bros. офіційно розпочала роботу над фільмом про Джокера. Як повідомляє The Hollywood Reporter, Хоакін Фенікс уклав договір, згідно з яким він виконає роль противника Бетмена. Режисером і сценаристом картини виступить Тодд Філліпс.

Сценарій в студії описують так: "Це дослідження людини, відкинутої суспільством - не просто погляд на злий персонаж, але непроста і складна історія". Дата виходу фільму на екрани поки не називається, а його бюджет становить 55 мільйонів доларів.

Як підкреслює видання, картина буде більш похмурою і більш експериментальною в загальному напрямку і наповненні, ніж інші фільми, зняті по коміксах, і буде більше нагадувати кримінальну драму.

Крім того, Warner Bros. можливо також випустить інший фільм про Джокера, головну роль в якому виконає Джаред Лето, який вже грав лиходія в картині "Загін самогубців". Раніше Лето заявляв про те, що під час роботи над "Загоном самогубців" було знято стільки сцен за участю Джокера, що їх може вистачити на окрему картину.