Хедлайнерами фестивалю "Білі ночі" стануть Planet Funk, The Maneken і Tube&Berger

10 серпня 14:28

Фестиваль пройде 17-18 серпня.

 

17-18 серпня в Києві пройде другий у цьому сезоні фестиваль "Білі ночі", хедлайнерами якого стануть протагоністи італійської електронної сцени Planet Funk, The Maneken і Tube&Berger з Німеччини.

Виступ Planet Funk очікується 17 серпня на Main Stage. З 2001 року їхні сингли впевнено лідирують в європейських музичних чартах. Їхній перший альбом Non Zero Sumness з легендарний треком Chase The Sun став золотим за версією Italian Music Awards.

18 серпня на цій же сцені виступить гурт The Maneken, засновник якого - композитор і саунд-продюсер Євген Філатов. Євген подарував світові треки таких артистів як ONUKA, Jamala і The Elephants. Музичні стилі для The Maneken – немов різні колекції одягу, які Філатов постійно змінює для втілення нових творчих задумів. А концерти - яскраве світлове шоу і дві дюжини танцювальних суперхітів.

На Backyard Stage виступлять Tube&Berger, які виступали на найкращих майданчиках світу і були в топі Billboard Dance Radio Chart. За свою 15-річну кар'єру їхні перфоманси бачили на таких фестивалях: Tomorrowland, Loveweek Festival, Eastposrt Festival та Amsterdam Dance Event.

Загальна кількість сцен фестивалю – п'ять, крім них організатори обіцяють також алею барів та зону "весілля без роздумів" Fast Married. А в beauty zone будуть представлені барбершоп, салони укладок та макіяжу.

Купити квитки на фестиваль можна за посиланням