HBO планує зняти спін-офф "Гри престолів"

15 листопада 17:19

Представники телеканалу ведуть переговори з Джорджем Мартіном.

 

Програмний директор телеканалу НВО Кейсі Блойс заявив про те, що канал розглядає можливість створення спін-оффу серіалу "Гра престолів", повідомляє Entertainment Weekly.

За словами Блойса, телеканал веде переговори з письменником Джорджем Мартіном, по серії книг якого знімається серіал. Він підкреслив, що робота над спін-оффом знаходиться на стадії "попередніх переговорів". "Є області, які ми досліджуємо, але я б не став вказувати на яку-небудь з них і говорити: "Ось що ми збираємося зробити", – розповів Блойс.

Читайте також: Серіал "Американська історія жахів" продовжений на сьомий сезон

Раніше стало відомо про те, що сьомий сезон серіалу вийде на екрани влітку 2017 року, замість звичних для глядача березня – квітня. Творці серіалу також підтвердили, що сьомий сезон "Гри престолів" буде складатися з семи серій, а не 10, як попередні сезони. Зйомки стартують вже цього літа в Північній Ірландії.

Серіал "Гра престолів" за книгами письменника Джорджа Мартіна став володарем головної нагороди на 67-ї премії "Еммі" як кращий серіал минулого сезону в США. Всього "Гра престолів" отримала 12 нагород, що стало новим рекордом "Еммі" за кількістю перемог за один рік.