Гурт "СКАЙ" представив карантинний кліп

12 травня 15:25

У зйомках ролика взяли участь фанати гурту, а також телеведучі і блогери.

 

Український гурт "СКАЙ" представив кліп на пісню "Переживемо", який присвячений карантину, введеному в Україні і світі зв'язку з пандемією коронавірусу. Ролик створений фанатами гурту з більш ніж 130 відео.

До створення відео приєдналися не тільки шанувальники колективу, але й українські зірки, теле-і радіоведучі і блогери.

"Ми щиро дякуємо всім! За ваш час і старання. Деяким окремий респект за креативний підхід! Нехай цей карантин ніколи більше не повториться і просто залишиться як спогад і досвід, який ми з вами отримали. Будьте здорові! Бережіть, поважайте і любіть один одного! А все інше ми обов'язково - "Переживем"", - прокоментував відео соліст "СКАЙ" Олег Собчук.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Зеленський вважає, що динаміка захворюваності на COVID-19 дозволяє розглядати майбутнє пом'якшення карантину

Станом на 12 травня в Україні коронавірус діагностували у 16 023 осіб, за останню добу зафіксували 375 нових випадків. За весь час епідемії, від ускладнень, викликаних COVID-19, померли 425 осіб., вилікувалися - 3 373 людини.

24 квітня Кабінет міністрів оприлюднив план поступового виходу з карантину, введеного через COVID-19. Вихід з карантину повинні здійснити у п'ять етапів.

Зокрема, карантин уряд продовжив до 22 травня. З 11 травня почали діяти послаблення карантинних обмежень. Зокрема, уряд дозволив відвідувати парки, сквери та зони відпочинку. З 12 травня зможуть працювати салони краси та деякі магазини, розташовані в окремих приміщеннях.