Гурт Placebo стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend

13 червня 12:29

Фестиваль пройде з 3 по 8 липня на ВДНГ.

 

Британський рок-гурт Placebo стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, який пройде з 3 по 8 липня на ВДНГ у Києві, повідомляє організатори на сторінці події на Facebook. Відзначається, що виступ колективу відбудеться 8 липня.

Гурт Placebo був сформований у 1994 році музикантами Брайаном Молко і Стефаном Ольсдалем. У січні 1996 року Placebo підписали контракт з лейблом Hut Records і 17 липня виходить дебютний альбом Placebo. Видання The New York Times зрівнювало їх з групами "першої хвилі року постпанк", особливо New Order, The Cure, Siouxsie and the Banshees, ранніми U2 і Talking Heads. Останній на даний момент альбом колективу був випущений у 2013 році. Placebo співпрацювали з такими легендарними музикантами, як Девід Боуї, Роберт Сміт і Майкл Стайп.

Квитки на Atlas Weekend доступні за посиланням.

Раніше одним з хедлайнерів фестивалю був оголошений кращий діджей світу Martin Garrix. Діджей отримав популярність завдяки треку Animals, який перебував у топ-10 в більш ніж 10 країнах. Трек вийшов на перше місце за покупками в електронному магазині Beatport і зайняв перші рядки в таких країнах, як Бельгія, Ірландія та Велика Британія. Його сингл Wizard, випущений спільно з Jay Hardway, був успішним у багатьох країнах у 2014 році.