Гурт The Rolling Stones планує записати перший за 10 років альбом

02 листопада 14:26

Запис почнеться в квітні 2016 року.

 

Британська група The Rolling Stones у квітні наступного року планує почати запис першого за 10 років альбому. Про це в інтерв'ю Sunday Times Magazine заявив гітарист і один із засновників групи Кіт Річардс.

Як заявив Річардс, "ці хлопці не стають молодше, але, з іншого боку, вони стають краще. Я хотів би загнати їх до студії в квітні - відразу з дороги". Група планує дати турне Латинською Америкою на початку 2016 року.

Останній на сьогоднішній день альбом The Rolling Stones - A Bigger Bang - вийшов у 2005 році. Річардс у вересні 2015 року випустив новий сольний альбом Crosseyed Heart.

Читайте також: Уілл Сміт записав першу після десятирічної перерви пісню


У 2012 році колектив відзначив 50-річчя. Музиканти багато гастролюють, але спільні альбоми випускають рідко. Майбутня платівка стане 25-ою в їхній дискографії.

Раніше повідомлялося про те, що астронавт NASA записав музичний альбом на Міжнародній космічній станції. За словами астронавта, відсутність гравітації змусила його пристосуватися до незвичного стилю гри на гітарі, яка в невагомості відмовляється лежати на коліні і прагне полетіти геть.