Гільєрмо дель Торо отримав зірку на голлівудській Алеї слави

07 серпня 14:14

Режисер присвятив зірку мігрантам.

 

Голлівудський режисер американського походження Гільєрмо дель Торо отримав зірку на Алеї слави Голлівуду. Він присвятив цю зірку мігрантам і в своїй промові зазначив, що їм завжди будуть раді біля неї, повідомляє Los Angeles Times.

Зірка дель Торо стала 2669 на Алеї слави. Привітати його прийшли співачка Лана дель Рей і режисер Джей Джей Абрамс.

"Для мене, як мексиканця, отримання цієї зірки є жестом, а зараз жоден жест не може бути банальним або простим. Дуже важливо, що це відбувається саме зараз, тому що, я можу сказати вам – всім мігрантам всіх націй – ви повинні вірити в можливості, а не перешкоди. Не вірте тому, що про нас говорять. Вірте історіям всередині і вірте, що ми можемо щось змінити і у нас всіх є, що розповісти, і ми всі можемо внести свій внесок у мистецтво, ремесло і світ будь-яким чином, який вважатимемо за потрібне", - заявив дель Торо у своїй промові.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше зірку на Алеї слави отримав Дуейн Джонсон. "Дуейн не тільки яскрава особистість і талановита людина, він також активно займається благодійністю, що є обов'язковою умовою для отримання зірки на Алеї слави", - заявила продюсер церемонії Анна Мартінес.