Г'ю Лорі отримав зірку на Алеї слави Голлівуду

26 жовтня 10:45

У США актор прославився після ролі в серіалі "Доктор Хаус".

 

На Алеї слави Голлівуду відкрилася зірка британського актора Г'ю Лорі. Зірка Лорі носить номер 2593, повідомляє ВВС.

Лише деякі британські актори та діячі культури стали володарями зірки на Алеї слави. Серед них Емма Томпсон, Колін Ферт, Рідлі Скотт і Хелен Міллер. Лорі прославився в США після того, як зіграв головну роль у серіалі "Доктор Хаус".

57-річний Лорі при відкритті зірки сказав, що йому дуже таланило в житті, і удача завжди була на його боці.

Привітати Лорі приїхав британський письменник і драматург Стівен Фрай. Фрай і Лорі довгий час знімалися разом у ряді комедійних серіалів, наприклад, в "Дживсі і Вустері", а також у "Чорній гадюці". "Я можу сказати як доктор Уотсон про свого друга Холмса, доброго і мудрого друга, якого я знаю", - так охарактеризував Лорі Фрай, який є шанувальником книг про знаменитого сищика.

Читайте також: Кінокаталогу IMDb заборонили публікувати вік акторів

За роль у серіалі "Доктор Хаус" Лорі отримав премію "Золотий глобус" у 2006 і 2007 роках.

У грудні минулого року зірку на Алеї слави отримав Квентін Тарантіно. Тарантіно два рази вигравав премії "Оскар" і "Золотий глобус" - за сценарії до фільмів "Кримінальне чтиво" і "Джанго звільнений". Стрічка "Кримінальне чтиво" отримала "Золоту пальмову гілку" Каннського фестивалю. Крім того, режисер зняв такі картини, як "Вбити Білла", "Безславні виродки", "Скажені пси" і "Чотири кімнати".