Лідер Rammstein звинуватив російських пропагандистів у фальсифікації фотографій

30 червня 16:46

На футболку Тілля Ліндеманна за допомогою графічного редактора був нанесений портрет Путіна.

 

Фотографії, на яких соліст групи Rammstein позує в футболці з портретом Путіна, а також його захоплені висловлювання на адресу президента Росії виявилися підробкою. Про це повідомляється на офіційному сайт Rammstein.

Насправді Тілль Ліндеманн був одягнений у футболку з зображенням стилізованого черепа, на яку за допомогою графічного редактора був нанесений портрет Путіна.

Фотографія, яка була поширена багатьма російськими ЗМІ, була зроблена 19 червня, коли група виступала з концертом у Москві. Ліндеманну також приписується вислів, в якому він заявив про те, що навіть Ангела Меркель не користується в Німеччині такою популярністю, як Путін. "Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну", нібито додав Ліндеманн.

Лідер Rammstein заявив про те, що не говорив цього. "Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Радникова підійшли до мене до початку концерту і сунули мені в руку телефон зі словами: "З привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - відмінний місто". От і все", - розповів він.

Нещодавно російських пропагандистів зловили на вигадуванні новинз Одеси. Як відомо, протягом усього дня Куликове поле було оточено співробітниками поліції. До пам'ятного місця прийшли близько тисячі одеситів, які залишили квіти на газоні в районі розворотного кільця. Проте в паралельної реальності на Куликовому полі зібралося п'ять тисяч людей.

Також стало відомо, що Росія виділила 25 млн рублів на пропаганду в "ДНР".