Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів року

09 грудня 11:45

На першому рядку рейтинга розмістилася Кеті Перрі.

 

Журнал Forbes склав список найбільш високооплачуваних музикантів 2015 року. Перше місце в рейтингу, який був опублікований на сайті журналу, зайняла Кеті Перрі. Заробіток співачки за рік склав 135 мільйонів доларів, що робить її не тільки найбільш високооплачуваним музикантом року, але і дозволяє зайняти третє місце в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей.

На другій сходинці рейтингу опинилася британська група One Direction, яка за рік заробила 130 мільйонів доларів, а третє місце зайняв кантрі-співак Гарт Брукс з річним доходом 90 мільйонів доларів. Тейлор Свіфт з заробітком в 80 мільйонів доларів посіла четверте місце, а замикає першу п'ятірку група The Eagles і її дохід у 73,5 мільйонів доларів.

У список також увійшли Джастін Тімберлейк (63,5 мільйона і сьомий рядок рейтингу), Леді Гага (59 мільйонів, 10 рядок), The Rolling Stones (57,5 мільйонів і 11 рядок), Ед Ширан (57 мільйонів і 12 рядок), Бейонсе (54,5 мільйона, 14 місце), Елтон Джон (53,5 мільйона, 15 місце) та інші.

Кеті Перрі в цьому році стала також найбільш високооплачуваною співачкою року за версією журналу Forbes. Крім Перрі в списку опинилися Тейлор Свіфт, Леді Гага, Брітні Спірс, Дженніфер Лопес, Міранда Ламберт, Мерайя Керрі і Ріанна.