Фінальна частина "Голодних ігор" очолила український прокат

25 листопада 17:40

За перший уїк-енд стрічка зібрала 10,8 млн грн.

 

Довгоочікуваний фільм "Голодні ігри: Сойка-переспівниця. Частина II", який став завершенням серії про боротьбу Кітнісс Евердін проти системи Капітолію, очолив український бокс-офіс.

За прокатний вікенд (19-22 листопада) стрічка на 285 екранах зібрала понад 10,8 млн грн. Варто відзначити, що прокатник B&H Film Distribution Company був змушений значно скоротити кількість екранів "Спектру" на користь "Сойки-переспівниці".

На другій сходинці розташувався лідер двох перыдущих прокатних тижнів 24-й фільм бондіани режисера Сема Мендеса "007: Спектр", що оповідає про боротьбу шпигуна Її Величності з глобальною організацією "Спектр". Він зібрав 3,2 млн грн. Загальні збори за три тижні склали 31,7 млн грн. До української прем'єри стрічка вийшла в шести країнах і стала одним з лідерів світового кінопрокату, зібравши за перші дні 80,4 мільйона доларів. У Великобританії нова серія знаменитої шпигунської саги встановила рекорд британського бокс-офісу з касовим результатом в 63, 8 мільйона доларів.

Трійку лідерів завершує історія життя одного з найвидатніших умів планети, засновника компанії Apple, Стіва Джобса. Стрічка Денні Бойла "Стів Джобс"зібрала 1,2 млн грн, виходячи на 144 екранах. Загальні збори за три тижні склали близько 5 млн грн.

Читайте також: Сьомий епізод "Зоряних війн" зібрав понад 50 мільйонів доларів за місяць до прем'єри

Лідери цього прокатного тижня потрапили в ТОП-5 найочікуваніших фільмів листопада.