Джаред Лето зіграє Джокера в сольному фільмі – ЗМІ

06 червня 13:48

Подробиці проекту поки не розголошуються.

 

Студія Warner Bros. планує зняти сольний фільм про Джокера, головну роль в якому зіграє Джаред Лето, який вже з'являвся в ролі лиходія в картині "Загін самогубців", повідомляє Variety з посиланням на власні джерела. Відзначається також, що студія має намір розширити всесвіт героїв "Загону самогубців".

Деталі проекту поки не розголошуються. Відзначається, що у 2017 році Warner Bros. анонсувала, що збирається зняти сольний фільм про Джокера, режисером якого виступить Тодд Філліпс і який буде існувати окремо від фільмів за коміксами DC. За даними видання, тоді на роль Джокера розглядався Хоакін Фенікс, але студія підкреслювала, що це не означає того, що участь Лето у всесвіті закінчиться.

На даний момент Warner Bros. і Лето, який стане виконавчим продюсером стрічки, зайняті пошуком сценариста. Раніше студія вже анонсувала, що сольний фільм отримає Харлі Квінн у виконанні Марго Роббі.

Раніше Лето заявляв про те, що під час роботи над "Загоном самогубців" було знято стільки сцен за участю Джокера, що їх може вистачити на окрему картину.