Disney показала трейлер нового "Короля лева"

11 квiтня 11:11

Прем'єра фільму запланована на 19 липня.

 

Студія Disney на своєму каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму "Король лев", який стане перезапуском класичного мультфільму студії. Режисером фільму виступив Джон Фавро, який раніше працював над ігровим перезапуском "Книги Джунглів".

У трейлері вперше показують Шрама – злого дядька Сімби, брата його батька Муфаси. Крім того, в ролику можна побачити Тімона і Пумбу, які наспівують одну із знакових пісень оригінального мультфільму.

В якості акторів озвучення виступили Джон Олівер, Чіветель Еджіофор, Сет Роген і Дональд Гловер. Картина вийде на екрани в липні 2019 року.

Оригінальний мультфільм "Король лев" був випущений студією в 1994 році і став одним з найуспішніших мультиплікаційних проектів в історії, зібравши в світовому прокаті 968,6 мільйонів доларів. Мультфільм був удостоєний премії "Оскар" за пісню Елтона Джона Can You Feel the Love Tonight і музику Ханса Циммера. Крім того, саундтреки до фільму отримали дві премії "Греммі", а диск з ними був проданий тиражем 14 мільйонів екземплярів.

Раніше Disney випустила фільм "Красуня і чудовисько", який став перезапуском однойменного мультфільму. За перший вікенд в американському прокаті картина зібрала 170 мільйонів доларів, а у світовому – 350 мільйонів доларів, що дозволило їй встановити відразу декілька рекордів.