Die Antwoord виступлять на UPark замість The Prodigy

15 березня 12:36

Гурт виступить на фестивалі 18 липня.

 

Організатори фестивалю UPark оголосили нового хедлайнера третього дня, який виступить замість гурту The Prodigy. Як повідомляється на сторінці події на Facebook, у Київ знову приїде гурт з ПАР Die Antwoord.

Die Antwoord - південноафриканський група, виконує музику в стилі rap-rave (реп у поєднанні з мотивами нью-рейву). Гурт складається з трьох музикантів: Ninja, Йо-Ланді Фиссер і DJ Hi-Tek. Крім музики команда відома своїм характерним впізнаваним іміджем.

UPark Festival пройде з 16 по 18 липня на території Sky Family Park. The Prodigy повинні були виступити на фестивалі 18 липня, разом з тим, гурт скасував всі концерти після самогубства соліста Кейта Флінта.

Флінт помер 4 березня в своєму будинку в Ессексі, Англія, у віці 49 років. Хоча причина смерті не була виявлена, клавішник і автор пісень Prodigy Ліам Хоулетт написав в Instagram групи, що Флінт "покінчив з собою".

Флінт народився в Лондоні в 1969 році. У 1990-му він став танцюристом електронної групи The Prodigy, яка була заснована продюсером Ліемом Хоулеттом. Згодом Флінт також став основним вокалістом колективу. Група стала одним з найпопулярніших електронних колективів Великобританії, а їх альбом Music for the Jilted Generation зайняв перше місце в британському чарті платівок.