Церемонія вручення "Оскара" пройде без ведучого вдруге в історії

06 лютого 10:59

В якості ведучих будуть виступати зірки, які оголошують переможців.

 

Церемонія вручення премії "Оскар", яка відбудеться 25 лютого, пройде без ведучого, заявила президент ABC Entertainment Кері Берк . Як відзначає Reuters, церемонія пройде без ведучого вдруге у своїй історії.

За словами Берк, ведучими виступлять зірки, які будуть оголошувати переможців у номінаціях. Минулого разу таким чином церемонія вручення "Оскара" проходила у 1989 році.

Берк зазначила, що подібне рішення було прийнято після "плутанини" з відмовою від ролі ведучого коміка Кевіна Харта і подальших обговорень можливості його повернення. "Після цього стало очевидно, що вести "Оскар" будуть ті, хто вручають нагороди. Ми всі швидко погодилися з цією ідеєю", - сказала Берк.

Відзначається також, що трансляція церемонії вручення нагороди буде йти три години, що на 30 хвилин менше, ніж зазвичай.

Комік Кевін Харт відмовився вести церемонію вручення "Оскар" після звернення американської ЛГБТ-організації GLAAD до Харта, кіноакадемії і телеканалу ABC з проханням обговорити твіти коміка, які він публікував у 2010 і 2011 роках.