Букмекери назвали основних фаворитів "Євробачення 2017"

21 квiтня 16:32

Перше місце може зайняти представник Італії.

 

Фаворитом букмекерів є Франческо Габбані
Фаворитом букмекерів є Франческо Габбані
Букмекери приймають ставки на переможця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", який цього року пройде в Києві. Як повідомляється на сайті Еurovisionworld, основним претендентом на перемогу, на думку букмекерів, залишається представник Італії Франческо Габбані з піснею Occidentali's Karmа.

На другому місці може виявитися представник Болгарії Крістіан Костов з піснею Beautiful Mess, а на третьому - шведський співак Робін Бенгтсон з піснею I Can not Go On.

Гурт O.Torvald, який представлятиме на конкурсі нашу країну, розташовується на 23 місці.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2016" у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею "1944". За результатами голосування національних журі країн-учасниць "Євробачення" і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна отримала право організувати "Євробачення" наступного року, як країна-переможець.

9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс "Євробачення-2017" стане Київ.

На засіданні 11 жовтня Кабінет міністрів України затвердив план підготовки до проведення "Євробачення" в Україні у 2017 році.

Згідно з планом, Київська міська державна адміністрація та Національна телекомпанія України повинні забезпечити підготовку місць проведення "Євробачення", створити інфраструктуру і забезпечити трансляцію конкурсу.

25 лютого стало відомо, що Україну в цьому році на пісенному конкурсі представить гурт O.Torvald.