Автор пісні для Євробачення закликає Ганну Герман привітати Міку Ньютон

16 травня 12:52

Відомий український композитор Руслан Квінта, автор пісні Angel, з якою Міка Ньютон посіла 4-те місце на Євробаченні-2011, вважає, що радник президента Ганна Герман повинна привітати Міку Ньютон.

 

Про це він заявив в інтерв'ю ZN.UA, відповідаючи на питання про те, чи слід Ганні Герман публічно принести вибачення за свої вислови щодо чесності відбору на Євробачення.

«Не знаю, як щодо вибачень...Ганна Герман просто виконувала свою роботу. Напевно, були на відбірковому етапі якісь моменти, які й змусили Ганну Миколаївну в чомусь засумніватися, виступивши з усім відомою заявою. Але ось привітати Оксану (Грицай - справжнє ім'я Міки Ньютон) з тим, що вона увійшла до п'ятірки кращих - це, напевно, було б нормально...Адже рівень гідний. Україна серед кращих», - вважає композитор.

Коментуючи результати конкурсу, Р.Квінта зазначив, що йому особисто сподобався своєю манерою виконання італієць Рафаель Гуалацці з піснею Madness Of Love.

«Як не дивно, але переможці Євробачення-2011, дует з Азербайджану Ель/Ніккі (Нігяр Джамал і Ельдар Гасімов), з піснею Running Scared я сприйняв досить спокійно...Тим не менше, вони просто молодці! Добре виступила Румунія (Hotel FM з піснею Change). Але в їхній музиці, по-моєму, простежувалися шматочки з Бонні М. Що стосується Франції, то Аморі Василі заспівав досить фальшиво, був розгублений щодо вокалу. А пісня Get You від Росії у виконанні Олексія Воробйова абсолютно не зачепила! Мені здається, що дана музична історія не для цього співака...Це виглядало непереконливо», - поділився своїми думками український композитор.

Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Катерини Константинової з Русланом Квінтою.