Андреа Бочеллі виступить на стадіоні з українськими оперними дівами

09 лютого 10:39

Концерт співака відбудеться на НСК "Олімпійський".

 

Цієї осені легендарний співак Андреа Бочеллі дасть концерт у Києві. Як стало відомо DT.UA, наразі тривають переговори про участь у концерті українських співачок.

Бочеллі гастролює з 1995 року і є найбільш продаваним оперним співаком у світі. Його альбом Sacred Arias внесений до Книги рекордів Гіннеса як єдиний диск, що утримував одночасно три перших рядки в національному хіт-параді США. Пісня The Prayer, записана в дуеті з Селін Діон до мультфільму "У пошуках Камелота", удостоїлася премії "Золотий глобус", а запис Time To Say Goodbye з Сарою Брайтман розійшлася по всьому світі накладом понад 12 мільйонів копій, що робить її однією з найбільш успішних пісень усіх часів і народів. Записи співака продані загальним тиражем понад 80 мільйонів дисків.

Бочеллі є володарем зірки на Алеї слави Голлівуду і кілька разів номінувався на "Греммі". Крім того, серед нагород виконавця престижні премії Echo Award, World Music Awards, Golden Globe.

Читайте також: Техаська радіостанція відмовилася випускати в ефір пісні Мадонни

Про інші очікувані музичні події 2017 року читайте в матеріалі "Голосніше звук! ТОП-10 імпортних гастролерів в Україні (2017-й)" тижневика "Дзеркало тижня. Україна".