Alyona Alyona номінували на здобуття міжнародної премії Anchor

27 серпня 13:29

На сайті премії зазначається, що реп-виконавиця "вже є зразком в Україні.

 

Українську реп-виконавицю Alyona Alyona номінували на отримання німецької міжнародної премії Anchor. В описі номінантки на сторінці премії йдеться про те, що у своїх піснях вона "розповідає про жінок поза звичайних кліше про красу".

"Alyona Alyona вже є зразком в Україні. Її відео, в яких вона гордо танцює як королева вулиць перед житловими будинками в рідній Баришівці, або уявляє себе казковим матріархом в дистопічному світі, збирають мільйони переглядів",- зазначають організатори премії.

Anchor - міжнародна музична премія, яка вручається перспективним молодим талантам. Починаючи з 2016 року, нагородження відбувається щорічно у вересні під час міжнародного фестивалю Reeperbahn Festival в Гамбурзі (Німеччина). Шість номінантів з різних країн світу обирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

27-річна Олена Савраненко народилася в смт Баришівка Київської області і працювала в дитячому садку, пізніше вона переїхала до столиці. Вона присвячувала хіп-хопу вільний від роботи час, а для запису першого кліпу їй довелося орендувати смартфон.

Першим кліпом Олени стало відео на пісню "Рибки", ролик вийшов в середині жовтня минулого року. Пісня принесла дівчині не тільки славу в інтернеті, але і номінацію на премію Yuna в категорії "Кращий хіп-хоп хіт".

Пізніше були випущені "Рибки 2", "Голови" та "Відчиняй". Кліп на пісню "Голови" приніс виконавиці перший мільйон переглядів на відеохостингу.