Актрису, яку звинувачують у сексуальних домаганнях, звільнили з телешоу – ЗМІ

28 серпня 14:41

Актриса була одним із членів журі італійського "Х-Фактор".

 

Актрису Азію Ардженто, яку звинуватили в розбещенні неповнолітнього актора, виключили з суддівського складу італійського варіанту шоу "Х-Фактор", повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на власні джерела.

Наголошується, що глядачі зможуть побачити актрису в семи епізодах шоу, які вже були відзняті. У ці серії увійшли перші прослуховування вокалістів, які претендують на 12 місць фіналістів конкурсу. Але зі складу суддів її все-таки виключать. Живі ефіри шоу стартують вже з новим суддею.

Італійський телеканал вирішив, що не хоче карати 40 тисяч учасників, які взяли участь у прослуховуваннях. Якби Ардженто була виключена з шоу повністю, перші епізоди довелося б перезняти.

Новина послідувала за звісткою про те, що актриса заплатила 380 тисяч доларів акторові Джиммі Беннету, який заявив про те, що вона спокусила його у віці 17 років. Вік згоди в Каліфорнії – 18 років. Ардженто взяла на себе всі виплати, але заперечує будь-які звинувачення.

Раніше повідомлялося, що телеканал Netflix прийняв рішення припинити роботу над серіалом "Картковий будиночок" зі Спейсі у головній ролі. Рішення було прийнято після того, як актор Ентоні Репп заявив про те, що Спейсі домагався його на вечірці у 1986 році, коли Реппу було 14 років. Сам Спейсі заявив, що не пам'ятає цього епізоду.

Пізніше стало відомо про те, що Спейсі не отримає почесну нагороду телевізійної премії "Міжнародна Еммі".

3 листопада 9 колег по "Картковому будиночку" звинуватили актора в сексуальних домаганнях.