УЄФА проведе чергову перевірку України

14 сiчня 12:22

Експертна комісія в період з 8 по 10 листопада проведе наступну експертну оцінку готовності України до проведення матчів чемпіонату Євро-2012. Головними об'єктами інспекції будуть стадіони у Львові й Києві. Комісію очолює директор департаменту УЄФА зі стадіонів і безпеки Марк Тіммер. Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ.

 

Експертна комісія в період з 8 до 10 листопада проведе наступну експертну оцінку готовності України до проведення матчів чемпіонату Євро-2012. Головними об'єктами інспекції будуть стадіони у Львові й Києві. Комісію очолює директор департаменту УЄФА зі стадіонів і безпеки Марк Тіммер. Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ.

Відповідно до повідомлень, під час візиту експерти УЄФА й МОК - міжнародний олімпійський комітет «Євро-2012 Україна» - оглянуть хід виконання проектів стадіонів Києва й Львова в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Експертна комісія проведе зустрічі з проектними командами НСК «Олімпійський» і Львівського стадіону та проаналізує хід виконання будівельних робіт на цих об'єктах.

За словами директора Турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, наближається час завершення будівництва й уведення стадіонів у експлуатацію.

«Поряд з істотним прискоренням темпів будівництва, важливим є питання управління стадіонами та їхня операційна діяльність до, під час і після проведення Євро-2012», - зазначив він.

Висновки експертів зі стадіонів увійдуть у наступний звіт щодо стадіонів і стануть предметом обговорення керівництва проекту.

За матеріалами УНИАН