Янукович доручив уряду посилити заходи з імунопрофілактики

Поділитися
Президент України Віктор Янукович надіслав прем'єр-міністру Миколі Азарову листа, в якому висловився за необхідність покращення ситуації з проведенням серед населення імунопрофілактики та забезпечення заходів охорони здоров'я медичними імунобіологічними препаратами. Лист є реакцією на «звернення представників міжнародного донорського співтовариства».
Президент України Віктор Янукович надіслав прем'єр-міністру Миколі Азарову листа, в якому висловився за необхідність покращення ситуації з проведенням серед населення імунопрофілактики та забезпечення заходів охорони здоров'я медичними імунобіологічними препаратами. Лист є реакцією на «звернення представників міжнародного донорського співтовариства». Як повідомляє прес-служба голови держави, до президента звернулися «представники міжнародного донорського співтовариства, які висловили готовність надати нашій державі допомогу щодо відновлення суспільної довіри до вакцинації і підвищення рівня її доступності для населення». За результатами звернення Янукович надіслав Азарову листа, в якому акцентував увагу на тому, що у зв'язку з негативними наслідками неналежним чином проведеної у 2008 році кампанії додаткової імунізації проти кору і краснухи, і, враховуючи, що вакцинація визнана одним з найбільш дієвих методів боротьби з керованою групою інфекційних захворювань, необхідно вжити невідкладних заходів з активізації відповідної інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення. Президент наголосив на необхідності ретельного контролю за якістю імунобіологічних препаратів, посиленні відповідальності управлінської гілки у системі охорони здоров'я на центральному та регіональному рівнях. Янукович вважає за необхідне посилити контроль за ефективністю реалізації загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2009-2015 роки, і вжити можливих заходів щодо її фінансування у повному обсязі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі