Вишневе Містечко і Піреус Банк пропонують спеціальні умови кредитування для купівлі будинку або таунхауса у кращому котеджному містечку України

Поділитися
Кредитна програма передбачає купівлю будинку або таунхауса у клубному котеджному містечку під Києвом на пільгових умовах.

Піреус Банк в Україні спільно з клубним житловим масивом Вишневе Містечко оголосив про реалізацію спільної програми продажу нерухомості у кредит на спеціальних умовах. Будинок або таунхаус у котеджному містечку Вишневе Містечко (с.Вишеньки, Київська обл.) Можна придбати у кредит на термін до 20 років і з початковим внеском 30% від вартості нерухомості.

Спеціальна процентна ставка у перший рік кредитування становить 15% річних у гривні, а починаючи з другого року кредитування банк пропонує клієнтам плаваючу ставку, розмір якої залежить від розміру ставки за 6-місячним депозитом у Піреус Банку в Україні. Одноразова комісія при оформленні кредиту - всього 1%, інших комісій і прихованих платежів немає.

«Оскільки ставки за депозитами на українському банківському ринку поступово знижуються, клієнти можуть розраховувати на поступове зниження ставки за своїм кредитом», - сказав член правління, директор департаменту філіальної мережі Піреус Банку в Україні Дмитро Мусієнко.

«Нам вдалося швидко знайти спільну мову з Піреус Банком завдяки злагодженій роботі його команди і гнучкості у прийнятті рішень. Окрім того, Піреус Банк демонструє високі стандарти обслуговування у своїх відділеннях, що дуже важливо для наших клієнтів», - розповів керівник проекту Вишневого Містечка Олег Хома.

Довідка.

Вишневе Містечко™ - респектабельне котеджне містечко клубного типу, розташоване у Бориспільському районі Київської області (с. Вишеньки). Житловий масив складається з 53 котеджів і 12 таунхаусів. Створений із застосуванням принципу містобудування і поєднує переваги заміського життя і розвиненої інфраструктури міського класу. Містечко побудоване, продається і експлуатується централізовано.

Свій будинок. Свій берег. Свої люди ... Саме так себе позиціонує клубне котеджне містечко, що розташувалося між двох природних озер на мальовничих заплавних луках біля третього шлюзу Дніпра.

Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 700 млн євро і власним капіталом 4 млрд 300 млн євро (станом на 31.03.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні представлений у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах - Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків та 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі