В Одесі відновили теплопостачання

Поділитися
В Одесі 30 котелень відновили теплопостачання житлових будинків.

Подати газ комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» і «Одеської ТЕЦ» розпорядився виконавчий директор ВАТ «Одесагаз» Віталій Герасименко.

Рішення продовжити газопостачання було прийнято після відвідування підприємства міським головою Олексієм Костусєвим, якого супроводжували прокурор міста Анатолій Коваленко і судовий виконавець, які вимагали виконати рішення Приморського райсуду Одеси про заборону відключення газопостачання, незважаючи на значні заборгованості підприємств-споживачів газу.

«Виконуйте розпорядження суду! Ви в курсі, що вже є звернення до прокуратури міста про невиконання рішення суду? Буде порушено кримінальну справу, не жартуйте, не бавтеся», - порадив мер, звертаючись до виконавчого директора ВАТ «Одесагаз» Віталію Герасименко.

Після того, як цю загрозу підтвердили також представники правоохоронних органів, виконавчий директор ВАТ «Одесагаз» розпорядився відновити подання енергоносія.

У свою чергу О.Костусєв запевнив дирекцію ВАТ «Одесагаз», що буде «працювати з керівництвом «Нафтогазу України» для вирішення «вузла проблем» із погашення заборгованості за поставлений газ.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня вночі спеціалісти ДК «Газ України» відключили житлові будинки в Одесі від газопостачання, мотивуючи це багатомільйонною заборгованістю населення за енергоносії в розмірі понад 262 млн грн.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі