Україна буде знемагати від спеки ще два тижні

Поділитися
Спекотна погода, що встановилася в Україні останніми днями, протримається найближчі два тижні. Про це під час прес-конференції у понеділок, 19 липня, повідомив начальник гідрометцентру Микола Кульбіда.
Спекотна погода, що встановилася в Україні останніми днями, протримається найближчі два тижні. Про це під час  прес-конференції у понеділок, 19 липня, повідомив начальник гідрометцентру Микола Кульбіда. «Протягом наступних двох тижнів не слід очікувати суттєвих змін температурного режиму. Коливання температури може бути в межах не більше 2-3 градусів, але в цілому погодний стан не зміниться. Спека збережеться», - сказав він. Микола Кульбіда не виключив, що в окремі дні можливе встановлення «температурних рекордів». За його словами, температура може сягати 40 градусів. При цьому голова гідрометцентру додав, що у західній Україні погода буде відрізнятися від інших регіонів. «Тут є ймовірність злив короткочасного характеру, випадів граду і шквалів вітру», - сказав він. Короткочасні дощі не виключені на півдні і сході, а найменша кількість опадів буде на півночі, додав Микола Кульбіда. Нагадаємо, під час вихідних в українській столиці було зафіксовано два температурних рекорди. Повітря у Києві прогрівалося до найвищих позначок за всю історію спостережень. За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, у першій половині цього тижня в Україні очікується спекотна погода, а також опади на більшій частині території. Місцями гроза, град. Шквали до 15-20 м/с. Середня температура повітря складе близько 17-22 градуси вночі і 28-33 градуси вдень. У Києві у вівторок прогнозується 17-22 градуси вночі, 28-33 вдень, без опадів. У середу можливий невеликий дощ. Вночі 17-22, вдень 28-33 градуси. У четвер суха погода. Вночі 17-22 градуси, денна температура повітря 29-34 градуси.

За матеріалами: РБК-Украина, ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі