У Венеції залишається під арештом Судно Delphin із 204 українцями на борту

Поділитися
До вирішення ситуації навколо арешту у Венеції судна Delphin із 204 українцями на борту залучено Регіональний центр захисту прав моряків у Нью-Йорку.
До вирішення ситуації навколо арешту у Венеції судна Delphin із 204 українцями на борту залучено Регіональний центр захисту прав моряків у Нью-Йорку.За словами прес-секретаря МЗС України Олександра Дікусарова, представник цього центру вже поговорив з капітаном судна по телефону, який висловив готовність надати сприяння у врегулюванні проблеми. За повідомленням Генерального консульства України в Гамбурзі, співробітник консульської установи провів переговори з керівництвом компанії-оператора Dolphin Maritime Trade Consulting Ggmbh, і вже найближчим часом на судно будуть доставлені необхідні запаси палива. Окрім того, співробітник консульства проведе зустріч із капітаном судна, членами екіпажу, адвокатом та представником ITF. Нагадаємо, 12 жовтня судно Delphin Voyager, що прямувало за маршрутом з Венеції до Стамбула, здійснило плановий захід у грецький порт Пірей. Компанія-оператор оголосила себе банкрутом і відмовилася виконати фінансові зобов'язання щодо екіпажу судна, у складі якого перебувають громадяни України. Власником судна є грецька компанія Enterprises Shipping and Trading SA, а оператором - німецьке підприємство Marine Trade Consulting Gmbh. 15 жовтня 100 громадян України, які входили до складу екіпажу судна, були направлені на батьківщину, ще 71 член екіпажу повернувся до України 18 жовтня.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі