У Великобританії - найсильніший снігопад за 20 років

Поділитися
У Великобританії зима б'є рекорди. У деяких районах королівства стовпчик термометра опустився до мінус 18 градусів. Від переохолодження загинули, щонайменше, дев'ять осіб. Екстрені служби намагаються впоратися з наслідками снігопаду - найпотужнішого за останні 20 років.
У Великобританії зима б'є рекорди. У деяких районах королівства стовпчик термометра опустився до мінус 18 градусів. Від переохолодження загинули, щонайменше, дев'ять осіб. Екстрені служби намагаються впоратися з наслідками снігопаду - найпотужнішого за останні 20 років.Найбільше опадів випало у Шотландії. Через хуртовини з перебоями працюють аеропорти Глазго та Едінбурга. На автомобільних трасах - снігові замети. Водіям рекомендують не сідати за кермо. За прогнозами синоптиків, снігопад у королівстві продовжиться і у вівторок, а потеплішає не раніше четверга, повідомляє телеканал «Росія 24».

За матеріалами: Вести.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі