У столичних квартирах стане ще спекотніше

Поділитися
У понеділок, 15 листопада, «Київтрансгаз» збільшив тиск газу для ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які обігрівають половину київських будинків. Як повідомили у прес-службі «Київенерго», зараз температура батарей у квартирах киян відповідає нормі.
У понеділок, 15 листопада, «Київтрансгаз» збільшив тиск газу для ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які обігрівають половину київських будинків. Як повідомили у прес-службі «Київенерго», зараз температура батарей у квартирах киян відповідає нормі.Нагадаємо, 2 листопада «Київтрансгаз» почав знижувати тиск газу для ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які обслуговують 5 тисяч будинків на Троєщині, Лісовому, Воскресенці, Оболоні, Куренівці, Виноградарі та Подолі. Причина зниження газу - борги «Київенерго» перед постачальником: близько 743 мільйонів гривень. У результаті температура на ТЕЦ-5 впала на 5 градусів (60 градусів замість нормативних 65), а на ТЕЦ-6 - на 1 градус. Розбірки між постачальниками газу і «Київенерго» виникають щороку, але кожного разу благополучно вирішуються. На щастя, завдяки теплій погоді кияни були тільки раді тому, що батареї «печуть» не на повну.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі