У США розпочалися слухання в справі про смерть Майкла Джексона

Поділитися
У США відкрили слухання в справі про смерть поп-короля Майкла Джексона, який помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодійними препаратами, зокрема, анестетиком пропофолом. Американські телеканали повідомляють про початок слухань у прямому ефірі.
У США відкрили слухання в справі про смерть поп-короля Майкла Джексона, який помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодійними препаратами, зокрема, анестетиком пропофолом. Американські телеканали повідомляють про початок слухань у прямому ефірі. У ході попередніх слухань суду належить вирішити, наскільки вагомими є докази проти особистого лікаря Джексона Конрада Мюррея й чи дозволяють вони судити його як кримінального злочинця. На слуханнях присутні Мюррей і родичі Джексона. За повідомленнями блогерів, звинувачення надало список з майже 30 свідків, троє з яких були останніми, з ким спілкувався Майкл Джексон за життя. Прокуратура Лос-Анджелеса 8 лютого 2010 пред'явила доктору Мюррею звинувачення в ненавмисному вбивстві Джексона. Лікар не визнав себе винним і був звільнений під заставу в розмірі 75 тисяч доларів. Батько поп-виконавця Джо Джексон вимагає від Мюррея грошової компенсації, суму якої не розголошують. Він також звинуватив фармацевтичну компанію, що, згідно з архівними даними, за місяць до смерті Майкла Джексона продавала Мюррею сильнодійний анестетик пропофол у великих кількостях. За даними слідства, саме передозування пропофолу стало причиною смерті Майкла Джексона.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі