У США почалися українсько-американські консультації з питань оборони

Поділитися
Сьогодні, 27 вересня, у Вашингтоні розпочалися українсько-американські консультації з питань оборони. Як повідомили у Департаменті преси та інформації Міністерства оборони України, до української делегації на зустрічі входять представники центрального апарату військового відомства та Генерального штабу ЗСУ на чолі із заступником міністра оборони Борисом Андресюком.
Сьогодні, 27 вересня, у Вашингтоні розпочалися українсько-американські консультації з питань оборони. Як повідомили у Департаменті преси та інформації Міністерства оборони України, до української делегації на зустрічі входять представники центрального апарату військового відомства та Генерального штабу ЗСУ на чолі із заступником міністра оборони Борисом Андресюком.Делегацію Міністерства оборони США на консультаціях очолює помічник міністра оборони США з питань міжнародної безпеки, посол Александр Вершбоу. Завтра, 28 вересня, у Пентагоні сторони обговорять цілі, завдання, досягнення та проблемні питання двосторонніх консультацій з питань оборони у 2009 році, питання співпраці в галузі безпеки між Україною і США у 2010 році, співпраці в галузі регіональної безпеки, проведення в Україні стратегічного оборонного огляду, актуальні питання двостороннього військово-технічного співробітництва. Як очікується, значну увагу буде приділено стану виконання Державної програми розвитку ЗСУ на 2006-2011 роки, розробці Концепції подальшого реформування ЗСУ на період до 2015 року. Українська делегація перебуватиме в США до середи.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі