У Санкт-Петербурзі сталася 308-а повінь

Поділитися
У Санкт-Петербурзі відбулася 308-а з моменту заснування міста повінь. Як повідомили у вівторок, 16 листопада, у Гідрометцентрі північної столиці, о 6:22 за місцевим часом був відзначений підйом рівня води у Неві на 180 сантиметрів вище нульового рівня Кронштадтського футштока.
У Санкт-Петербурзі сталася 308-а з моменту заснування міста повінь. Як повідомили у вівторок, 16 листопада, у Гідрометцентрі північної столиці, о 6:22 за місцевим часом був відзначений підйом рівня води у Неві на 180 сантиметрів вище нульового рівня Кронштадтського футштока.Повені у Петербурзі офіційно фіксуються при перевищенні рівня води понад 160 сантиметрів, але серйозної загрози міському господарству такі повені не становлять: підтопленими виявляються лише деякі набережні. Варто зазначити, що попередня - 307 повінь - відбулася два роки тому цього ж дня, 16 листопада. На даний момент сильний західний вітер, який викликав хвилю з Фінської затоки, вже змінив напрямок, і рівень води у Неві почав спадати. Таким чином, як заявили у Гідрометцентрі Петербурга, 308-а повінь у північній столиці завершується.

За матеріалами ІА «Росбалт»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі