У Росії встановили особу смертника, який здійснив теракт у «Домодєдово»

Поділитися
© ukrtrip.com
Слідчий комітет РФ встановив особу терориста, який вчинив вибух у московському аеропорту «Домодєдово».

«Встановлено особу терориста-смертника, що здійснив підрив вибухового пристрою, спорядженого елементами ураження. Ним виявився 20-річний уродженець однієї з республік Північного Кавказу. Незважаючи на те, що слідству відомо ім'я терориста, ми сьогодні не будемо його називати в силу певних обставин, так як зараз йдуть слідчі та оперативно-розшукові заходи, направлення на встановлення і затримання організаторів і пособників терористичного акту», - повідомив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.
За його словами, теракт не випадково був здійснений в залі прильотів міжнародних рейсів. За версією слідства, він був спрямований в першу чергу проти іноземних громадян.
Вибух у міжнародному терміналі «Домодєдово» стався 24 січня. Тоді слідчі органи повідомляли, що терорист-смертник, який перебував у натовпі зустрічаючих, підірвав вибуховий пристрій, споряджений елементами ураження, потужністю до 7 кілограмів тротилу. За останніми даними, загинуло 35 людей, більше 120 були госпіталізовані.
За матеріалами сайту слідчого комітету РФ
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі