У Росії вдвічі скоротилася площа лісових пожеж. У країні прогнозують різке похолодання

Поділитися
© misterbjerkeca.files.wordpress.com
Площа природних пожеж, які вже майже місяць вирують у Росії, за минулу добу скоротилася у два рази. Тим часом, синоптики прогнозують різке похолодання в країні.
Площа природних пожеж, які вже майже місяць вирують у Росії, за минулу добу скоротилася у два рази. Тим часом, синоптики прогнозують різке похолодання в країні. У вівторок, 17 серпня, міністерство з надзвичайних ситуацій повідомило, що площа лісових пожеж за минулу добу скоротилася до 22,7 тисячі гектарів. Днем раніше вогонь бушував на 45,8 тисячі гектарів. Згідно з даними МНС, повністю загашено пожежі у Воронезькій області, яка раніше суттєво постраждала від вогню. Також практично ліквідовані загоряння в республіці Мордовія, де площа пожеж скоротилася з однієї тисячі до 65 гектарів. У Нижегородській області вдалося досягти скорочення площі пожеж на 2,3 тисячі гектарів. Нагадаємо, через аномальну спеку влітку 2010 року природні пожежі охопили більшу частину Росії. На початку серпня президент Дмитро Медвєдєв навіть ввів режим надзвичайної ситуації у семи регіонах країни: в республіках Марій-Ел і Мордовія, а також Володимирській, Воронезькій, Московській, Нижегородській і Рязанській областях. Режим НС вже скасовано у Володимирській і Воронезькій областях, а також у республіці Марій Ел. За останніми даними, в результаті природних пожеж загинули 54 людини. Окрім того, вогонь знищив близько двох тисяч житлових будинків.На Росію насувається холодТим часом, як повідомляють синоптики, на центральні регіони Росії і Поволжя насувається атмосферний фронт, який принесе з собою різке похолодання аж до заморозків, ураганний вітер і зливи. Штормове попередження вже оголошено у Московській, Ярославській, Костромській і Володимирській областях. У зв'язку з циклоном у цих регіонах співробітники МВС переведені на посилений варіант ведення служби. За даними МНС, надзвичайні ситуації не виключені і в північній частині Приволзького федерального округу. У вівторок, 17 серпня, циклон може пройти над територіями Удмуртії, Башкирії, Татарстану, а також республіки Марій Ел, Пермського краю, Нижегородської та Кіровської областей.

За матеріалами: Эхо Москвы, Вести.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі