У Росії показали черговий фільм про Лужкова і Батуріну

Поділитися
Телеканал "Росія 1" ввечері у неділю показав черговий компрометуючий фільм про діяльність колишнього мера Москви Юрія Лужкова і його дружини, глави компанії "Интеко" Олени Батуріної. Як і попередні телесюжети з жорсткою критикою Лужкова, запис був викладений на відеохостинг YouTube ще до виходу в ефір.
Телеканал "Росія 1" ввечері у неділю показав черговий компрометуючий фільм про діяльність колишнього мера Москви Юрія Лужкова і його дружини, глави компанії "Интеко" Олени Батуріної. Як і попередні телесюжети з жорсткою критикою Лужкова, запис був викладений на відеохостинг YouTube ще до виходу в ефір.Фільм під назвою "Шлейф" вийшов у рамках програми "Спеціальний кореспондент". У фільмі, підготовленому журналістом Аркадієм Мамонтовим, екс-мера звинувачують у тому, що він сприяв розвитку будівельного бізнесу своєї дружини в Москві. Фільм починається із заяви Мамонтова про те, що Лужков "не любив Москву і її жителів". Далі розповідається про корупційні зв'язки уряду Москви і бізнесу дружини колишнього мера. Зокрема стверджується, що віце-мер Олександр Рябінін, який знаходиться під слідством, фактично був "людиною "Интеко" у структурах мерії і його діяльність на цій посаді здійснювалася переважно в інтересах корпорації. Дмитро Медвєдєв відсторонив Юрія Лужкова з посади 28 вересня у зв'язку з "втратою довіри". Його відставці передувала серія викривальних сюжетів на провідних телеканалах. Зокрема телеканал НТВ показав серію фільмів під загальною назвою "Справа в кепці", в яких Лужкова звинувачували у корупційних зв'язках з бізнесом Батуріної, а також в неуважності до проблем Москви та її жителів і байдужому ставленні до проблем формування вигляду міста. У жовтні стало відомо, що Дмитро Медвєдєв запропонував Мосміськдумі затвердити на посаді мера віце-прем'єра і главу апарату уряду Сергія Собяніна. Його кандидатура була внесена партією "Єдина Росія".

За матеріалами Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі