У Росії мають намір вивести з експлуатації літаки Ту-134

Поділитися
© hizb-russia.info
Президент Росії Дмитро Медвєдєв дав доручення проаналізувати питання про виведення Ту-134 з експлуатації з регулярних рейсів з наступного року.

«Я доручив міністерству, щоб готували в цілому форсований висновок Ту-134 з експлуатації. Це пора зробити», - сказав Д.Медвєдєв журналістам у четвер, 23 червня.

При цьому він підкреслив, що це рішення не викликано авіакатастрофою у Карелії.

Відповідаючи на питання журналістів, коли це може бути зроблено, Д.Медвєдєв сказав: «Якщо говорити про регулярні рейси, може, правильно зробити, щоб з наступного року вони не літали взагалі».

Що стосується чартерних рейсів, то, за словами президента РФ, тут ситуація інша. Д.Медвєдєв розраховує, що авіаційна влада незабаром визначиться з цього питання. «Сподіваюся, що найближчим часом вони приймуть рішення і доповідатимуть», - заявив він.

Президент РФ відзначив при цьому, що, швидше за все, у Петрозаводську проблема була не в літаку. «Тут, найімовірніше, сталася помилка екіпажу», - сказав він, додавши, що в цьому потрібно ще упевнитися, дочекавшись доповіді відповідних відомств.

Нагадаємо, що Ту-134 розбився у ніч на вівторок під Петрозаводськом при заходженні на посадку. Жертвам катастрофи стали 45 осіб, сім потерпілих перебувають у лікарнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі