У РФ замінять керівництво МВС

Поділитися
В ході реформи МВС буде відправлений у відставку глава відомства Рашид Нургалієв, що не впорався з дорученням президента РФ щодо поліпшення ситуації в правоохоронних органах.
В ході реформи МВС буде відправлений у відставку глава відомства Рашид Нургалієв, що не впорався з дорученням президента РФ щодо поліпшення ситуації в правоохоронних органах.Як повідомляє РБК з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, Нургалієва може змінити голова ФСВП Олександр Реймер. За словами джерела, "питання практично вирішене". "Дата призначення поки невідома. Швидше за все, це відбудеться синхронно з перетворенням міліції на поліцію", - розповів він. У МВС цю інформацію побічно підтвердили. "У нас вже пішли розмови про майбутнє звільнення Нургалієва, але ніяких конкретних дат імен змінників не називається", - заявило джерело видання в МВС. Офіційно коментувати "домисли" у міністерстві відмовилися. Про те, що новим міністром внутрішніх справ швидше за все стане саме Реймер, повідомив і голова профспілки московських міліціонерів Михайло Пашкин. 52-річний Олександр Реймер починав кар'єру слюсарем у 1974 році. Через рік він вступив до Омської вищої школи міліції МВС. Основні етапи його міліцейської кар'єри розвивалися в Оренбурзькій області. Реймер пройшов шлях від інспектора до начальника ГУВС у Самарській області. У 2009 році він був призначений на посаду директора ФСВП. Очоливши відомство, Реймер звільнив 18 начальників центральних і регіональних управлінь. Змінивши команду, він взявся за внутрішній розпорядок російських в'язниць і колоній. Директор ФСВП почав у декількох регіонах експеримент з передачі тюремних медустанов у підпорядкування цивільним медикам, доручив відокремити звичайних ув'язнених від рецидивістів, запропонував скасувати виправні колонії, залишивши тільки в'язниці та колонії-поселення, ініціював новий вид покарання - примусові роботи.

За матеріалами Граней.ру, РБК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі