У результаті значного ДТП у Донецькій області загинули і постраждали десятки людей

Поділитися
© darriussdarriuss.livejournal.com
У ніч на понеділок, 4 жовтня, у Донецькій області України сталася значна аварія, в якій загинули і постраждали десятки людей. Про це повідомляє прес-служба МНС.
У ніч на понеділок, 4 жовтня, у Донецькій області України сталася значна аварія, в якій загинули і постраждали десятки людей. Про це повідомляє прес-служба МНС.Трагедія сталася о 01:15 на 674 кілометрі автодороги Київ-Довжанський біля села Селезнівка Слов'янського району Донецької області. Водій мікроавтобуса Mercedes, рухаючись в напрямку Харкова, відволікся від керування та здійснив зіткнення з автомобілем МАЗ-53371, який рухався попереду в попутному напрямку. У результаті ДТП шестеро пасажирів Mercedes, а також водій і ще 12 пасажирів отримали тілесні ушкодження, з якими їх госпіталізовано до лікарні міста Слов'янськ. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування. Як повідомляють ЗМІ, у Mercedes знаходилися уболівальники «Шахтаря», які поверталися з Донецька після поєдинку «гірників» із київським «Динамо».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі