У результаті жорсткої посадки Ту-154 в «Домодєдово» загинуло дві людини

Поділитися
Жертвами жорсткої посадки пасажирського лайнера Ту-154 «дагестанських авіаліній» у московському аеропорту Домодєдово в суботу, 4 грудня, стали дві людини.
Жертвами жорсткої посадки пасажирського лайнера Ту-154 «дагестанських авіаліній» у московському аеропорту Домодєдово в суботу, 4 грудня, стали дві людини.«За попередніми даними, в результаті аварійної посадки літака Ту-154 в аеропорту «Домодєдово» загинуло дві людини, декілька десятків отримали травми, і їм наразі надають медичну допомогу», - заявила офіційний представник московського міжрегіонального слідчого управління на транспорті СК РФ Тетяна Морозова. За її словами, слідчо-оперативна група виїхала на місце події. За даними правоохоронних органів, на борту Ту-154 «дагестанських авіаліній», що виконував рейс з Москви до Кавказьких Мінеральних Вод, незабаром після зльоту відмовили всі три двигуни. Літак, що вилетів з "Внуково", здійснив аварійну посадку в «Домодєдово». Усього на борту літака перебувало 155 людей. До місця події направлено машини «швидкої допомоги». Постраждалих буде доставлено в стаціонари. За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі