У результаті потужної пожежі у Сан-Франциско згоріли сотні будинків

Поділитися
У ніч на п'ятницю, 10 вересня, у трьох кілометрах від міжнародного аеропорту американського міста Сан-Франциско прогримів потужний вибух, який спричинив значну пожежу, що знищила сотні будинків в околицях.
У ніч на п'ятницю, 10 вересня, у трьох кілометрах від міжнародного аеропорту американського міста Сан-Франциско прогримів потужний вибух, який спричинив значну пожежу, що знищила сотні будинків в околицях.За попередніми даними, причиною інциденту став витік газу у підземному трубопроводі. Відразу після вибуху у небо на висоту у кілька сотень метрів піднялася вогненна куля і загорілися кілька будинків, розташованих поруч з аеродромом. Полум'я швидко перекинулося на сусідні будівлі. У результаті згоріли майже дотла 53 будинки, ще  більше 100 були серйозно пошкоджені. Окрім того, вогнем було знищено кілька сотень автомобілів. В результаті інциденту загинула одна людина, ще 28 осіб було госпіталізовано. Стан деяких потерпілих оцінюється як критичний. Зараз рятувальні служби обстежують згорілі будинки, не виключено, що кількість жертв може бути значно вищою. На боротьбу з вогнем прибули близько 30 пожежних розрахунків. Тим не менше, впоратися з полум'ям вони змогли лише через чотири години.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі