У результаті авіакатастрофи в Пакистані загинули більше 100 людей, живих поки не знайдено

Поділитися
В результаті катастрофи пасажирського літака компанії «Airblue», яка сталася в середу, 28 липня, в околицях пакистанської столиці Ісламабада, загинули більше 100 людей.

В результаті катастрофи пасажирського літака компанії «Airblue», яка сталася в середу, 28 липня, в околицях пакистанської столиці Ісламабада, загинули більше 100 людей.

Про це, за даними CNN, повідомив представник місцевої поліції Бін Ямін. За його словами, тіла всіх загиблих витягнуті з-під уламків літака.

Окрім того, Бін Ямін спростував інформацію про вісім осіб, що вижили, яких нібито знайшли на місці падіння літака. Раніше її озвучив пакистанський міністр інформації Камар Заман Каїра.

«На місці катастрофи живих не знайдено», - заявив Яміна.

Нагадаємо, Airbus А-321 авіакомпанії «Airblue», що виконував рейс з Карачі до Ісламабаду, розбився у середу, 28 липня, при заході на посадку. Літак врізався у схил гори недалеко від пакистанської столиці.

На його борту знаходилися 152 людини - 146 пасажирів і шість членів екіпажу.

За словами представника «Airblue» Рахіль Ахмета, судячи з усього, причиною аварії стали погані метеоумови, однак із цим ще належить розібратися слідству.

Небо над Ісламабадом останні два дні затягнуте щільними хмарами, в районі йдуть сильні дощі.

Пошукові роботи ускладнює те, що на місці падіння літака розпочалася лісова пожежа.

«Видно дим, але поки у нас не виходить до туди добратися. [Місце аварії] оточене пагорбами, і по дорогах туди не дістатися», — заявив представник поліції Саєда Субхана.

Згідно з останніми даними, літак вилетів з Карачі о 7:50 за місцевим часом (4:50 за Києвом) і втратив зв'язок з диспетчерами за кілька хвилин до  приземлення.

Компанія «Airblue» здійснює і міжнародні рейси, зокрема до ОАЕ, Омана та Великобританії.

Остання значна катастрофа у Пакистані сталася в липні 2006 року. Тоді у результаті падання літака Fokker F-27 в околицях міста Мултан загинули всі 45 осіб, що знаходилися на борту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі