У результаті авіакатастрофи в Пакистані не вижив ніхто

Поділитися
У результаті авіакатастрофи в Пакистані, яка сталася у середу, 28 липня, загинули всі 152 людини, які знаходились на борту літака, що розбився. Про це оголосили представники місцевої влади.

У результаті авіакатастрофи в Пакистані, яка сталася у середу, 28 липня, загинули всі 152 людини, які знаходились на борту літака, що розбився. Про це оголосили представники місцевої влади.

Нагадаємо, Airbus А-321 авіакомпанії «Airblue», що виконував рейс з Карачі до Ісламабаду, розбився у середу, 28 липня, при заході на посадку. Літак врізався у схил гори недалеко від пакистанської столиці.

На його борту знаходилися 152 людини - 146 пасажирів і шість членів екіпажу.

Відразу після катастрофи з'явилися дані про тих, що вижив у результаті аварії літака. Так, міністр інформації Камар Заман Каїра заявляв про вісьмох потерпілих, а міністр внутрішніх справ Рема Малік - про шістьох. Однак ця інформація не підтвердилася.

За словами представника «Airblue» Рахіль Ахмета, судячи з усього, причиною аварії стали погані метеоумови, однак із цим ще належить  розібратися слідству.

Небо над Ісламабадом останні два дні затягнуте щільними хмарами, в районі йдуть сильні дощі.

Пошукові роботи ускладнює те, що на місці падіння літака розпочалася лісова пожежа.

«Видно дим, але поки у нас не виходить до туди добратися. [Місце аварії] оточене пагорбами, і по дорогах туди не дістатися», — заявив представник поліції Саєда Субхана.

Згідно з останніми даними, літак вилетів з Карачі о 7:50 за місцевим часом (4:50 за Києвом) і втратив зв'язок з диспетчерами за кілька хвилин до  приземлення.

Компанія «Airblue» здійснює і міжнародні рейси, зокрема до ОАЕ, Омана та Великобританії.

Остання значна катастрофа у Пакистані сталася в липні 2006 року. Тоді у результаті падання літака Fokker F-27 в околицях міста Мултан загинули всі 45 осіб, що знаходилися на борту.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі