У результаті авіакатастрофи Ан-24 у Красноярському краї РФ загинули 12 людей

Поділитися
У результаті авіакатастрофи Ан-24 у Красноярському краї РФ загинули 12 людей. Трагедія сталася напередодні о 21:40 мск (20:40 за київським часом) в районі аеропорту міста Ігарка. Катастрофа сталася в умовах сильного туману.
У результаті авіакатастрофи Ан-24 у Красноярському краї РФ загинули 12 людей. Трагедія сталася напередодні о 21:40 мск (20:40 за київським часом) в районі аеропорту міста Ігарка. Катастрофа сталася в умовах сильного туману.На борту літака знаходилися 4 члени екіпажу і 11 пасажирів, у тому числі дитина. У результаті краху загинули член екіпажу і 10 пасажирів. До медичних установ були доставлені командир повітряного судна, другий пілот, бортмеханік, а також один пасажир, який у вівторок, 3 серпня, помер у лікарні. За фактом аварії літака порушено кримінальну справу за ч.3 ст.263 Кримінального кодексу РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело через необережність до смерті двох або більше осіб). У Красноярському краї 4 серпня оголошено днем трауру у пам'ять про загиблих у катастрофі. Відповідний указ буде підписано губернатором Красноярського краю Львом Кузнєцовим після його повернення з місця трагедії, повідомляє прес-служба уряду регіону.

За матеріалами «Інтерфакс», РБК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі