У працівників «Буковелю» проводять обшуки

Поділитися
Представники правоохоронних органів обшукують приватні будинки працівників гірськолижного курорту «Буковель» та місцевих землевпорядників. Свої дії правоохоронці мотивують тим, що земельні ділянки села Паляниця, де знаходиться ГК «Буковель», свого часу були відведені «в неправильному порядку», - заявив директор гірськолижного комплексу Олександр Шевченко.
Представники правоохоронних органів обшукують приватні будинки працівників гірськолижного курорту «Буковель» та місцевих землевпорядників. Свої дії правоохоронці мотивують тим, що земельні ділянки села Паляниця, де знаходиться ГК «Буковель», свого часу були відведені «в неправильному порядку», - заявив директор гірськолижного комплексу Олександр Шевченко.При тому арешту на земельні ділянки ГК «Буковель», що на Прикарпатті, не накладено «Ми сподіваємось, що президент України зважить на свої декларації про підготовку до зимових олімпійських ігор в Україні та про підтримку інвесторів в державі і наша проблема буде розв’язана. Я переконаний, що нинішні події – це помилка і рухи тих, хто не розуміє значення ГК «Буковель» для людей та держави», - прокоментував ситуацію Олександр Шевченко. За його словами, фірма «Скорзонера», яка є власником ГК «Буковель», купила понад 100 га землі на аукціоні. «Сьогодні в ГК «Буковель» 1 гірськолижна траса – це 10-20 га землі. Загалом, у селі Паляниця близько 250 га землі займають гірськолижні траси, які не мають відношення до будівництва», - зазначив Олександр Шевченко. Він стверджує, що ТзОВ «Скорзонера» сьогодні є найбільшим інвестором в Україні, який працює в туристичній галузі. «10 років тому в селі Паляниця більшість людей працювали за кордоном, а село було одним із найбідніших в регіоні. Коли прийшов інвестор, люди отримали роботу, земля стала дорожчати. Нині, біля Паляниці є села, де земля порожня і нам її готові подарувати, щоб ми лише туди зайшли. Тому цю проблему треба розглядати не лише у комерційній складовій, але й у соціальній», - зауважив Олександр Шевченко. Нагадаємо, 8 вересня в обласному управлінні земельних ресурсів працівники УБОЗу та Генпркуратури провели 12-годинний обшук, вилучили печатку управління та системні блоки комп’ютерів. Також, за неофіційною інформацією, затриманий керівник цього управління Юрій Добровольський.

За матеріалами Zahid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі