У Новій Зеландії сильний землетрус

Поділитися
© eastbook.eu
Сильний землетрус стався у вівторок, 19 жовтня, в Новій Зеландії. Найбільш постраждало місто Крайстчерч. Про це повідомили ЗМІ.
Сильний землетрус у вівторок, 19 жовтня, стався в Новій Зеландії. Найбільш постраждало місто Крайстчерч. Про це повідомили ЗМІ. У постраждалому районі перервано подачу електроенергії й пошкоджено багато будівель. Розміри завданих збитків ще уточнюють, так само як і кількість потерпілих. Згідно з інформацією геологічного агентства Нової Зеландії GNS Science, епіцентр землетрусу магнітудою 5 знаходився в 10 кілометрах на північний захід від міста. Нагадаємо, що на початку вересня 2010 року в 30 кілометрах на захід від Крайстчерча стався землетрус магнітудою 7,4. Тоді в місті також було обірвано лінії електропередачі, пошкоджено житлові будинки й об'єкти інфраструктури. У місті було введено надзвичайний стан. Тоді повідомляли, що, за попередніми оцінками, збиток від землетрусу може перевищити мільярд доларів США. Крайстчерч - місто на Південному острові Нової Зеландії, центр регіону Кентербері. У Крайстчерчі проживає близько 360 тисяч осіб, що робить його другим за кількістю населення містом Нової Зеландії.

За матеріалом Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі