У М'янмі за порадою астрологів прийнято нову назву країни

Поділитися
Новий національний прапор Республіки Союз М'янми - так відтепер називається колишня Бірма - замайорів над президентським палацом в її новій столиці Найп'їдо.
Новий національний прапор Республіки Союз М'янми - так відтепер називається колишня Бірма - замайорів над президентським палацом в її новій столиці Найп'їдо.У п'ятницю, 22 жовтня, нові полотнища з однією зіркою вивішують у містах і селах виключно ті військові та держслужбовці, які народилися у вівторок. Знімають старі багатозіркові прапори ті, хто з'явився на світ у середу. Кажуть, що таким є припис астрологів, за порадою до яких часто звертається глава військового режиму 74-річний Тан Шве. Водночас військова влада оголосила про введення нового герба і нового державного гімну. Заміна всієї державної символіки проведена перед багатопартійними виборами до Народних зборів та місцевих органів влади. Вибори у М'янмі відбудуться 7 листопада. У них візьмуть участь 37 партій. Вибори стануть першими в країні за минулі 20 років.

За матеріалами «Голоса России»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі