У МВС назвали ще одну версію аварії в Марганці

Поділитися
© optijazz.com.ua; i.obozrevatel.com
Причиною ДТП в Марганці може бути обмежена видимість з робочого місця водія. Про це у вівторок, 26 жовтня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.
Причиною ДТП в Марганці може бути обмежена видимість з робочого місця водія. Про це у вівторок, 26 жовтня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.За словами Фаринника, на місці ДТП було знайдено тоноване скло. Було встановлено, що воно розміщувалося в кабіні водія ліворуч. За даними експертизи, рівень тонування був 98%, що могло призвести до обмеження видимості водія ліворуч. Слідство розглядає як одну з імовірних версій того що сталося: водій поїхав на заборонений сигнал сімофора за звичкою, оскільки він протягом 3 місяців в один і той же час перетинав даний залізничний переїзд і очікував, що в цей час залізницею проходить лише один потяг. Окрім того, він повідомив, що сьогодні міліція не розшукує власника автобуса, який розбився, і сподівається, що він сам прийде до правоохоронних органів. Фаринник допустив, що проти власника автобуса можливе порушення кримінальної справи за недотримання ним трудового законодавства. Нагадаємо, 20 жовтня міністерство транспорту і зв'язку пропонує позбавляти водійських прав на термін від 3 до 5 років за порушення автомобілістами правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів. 45 осіб загинули і 8 були госпіталізовані в результаті зіткнення маршрутного пасажирського автобуса «Еталон» з локомотивом, що сталося вранці 12 жовтня близько Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області. Після цього президент Віктор Янукович виступив за посилення відповідальності водіїв транспортних засобів, Кабінет Міністрів повідомив про намір ліквідувати залізничні переїзди на території країни протягом 5-7 років, замінивши їх мостами і шляхопроводами, а Державна адміністрація залізничного транспорту «Укрзалізниця» — про намір розробити програму будівництва шляхопроводів замість залізничних переїздів до грудня.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі