У Москві скоєно напад на слідчий відділ СКП

Поділитися
У Москві скоєно напад на будівлю відділу з особливо важливих справ слідчого управління СКП по Московській області. За інформацією російських ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах Москви, розкрито 25 кабінетів і 18 сейфів у них.
У Москві скоєно напад на будівлю відділу з особливо важливих справ слідчого управління СКП по Московській області. За інформацією російських ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах Москви, розкрито 25 кабінетів і 18 сейфів у них.Щоб проникнути до приміщення, злочинці відтиснули грати на вікні першого поверху, потім зв'язали сторожа - пенсіонера із ГУП "Охорона". Відділ займається справами по бандитизму і вбивствами. Не виключено, що злочинці шукали конкретну кримінальну справу, що знаходиться у провадженні, але у результаті забрали все, сказав джерело. За словами джерела, "викрадено величезну кількість документації, у тому числі важливі кримінальні справи". За його інформацією, відділ розслідував низку складних резонансних кримінальних справ. "У провадженні відділу знаходилася кримінальна справа, що стосується родичів генерала Шаманова, серії зухвалих розбійних нападів у підмосковних Люберцях, а також нападу на головного редактора газети "Химкинская правда" Михайла Бекетова", - сказав співрозмовник агентства. На місці події працює оперативно-слідча група, яка складає опис викрадених предметів. Фахівці припускають, що злочин носив замовлений характер. У СКП стверджують, що кримінальні справи і речові докази викрадені не були. "За версією слідства, метою викрадачів були матеріальні цінності", - мовиться у повідомленні на сайті СКП. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 162 КК (розбій).

За матеріалами Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі