У Москві націоналісти зібрали на "Російський марш" близько 11 тисяч осіб

Поділитися
У Москві в організованому націоналістами "Російському марші" з нагоди Дня народної єдності, за твердженнями організаторів, взяли участь близько 11 тисяч осіб.
У Москві в організованому націоналістами "Російському марші" з нагоди Дня народної єдності, за твердженнями організаторів, взяли участь близько 11 тисяч осіб.За словами голови прес-служби столичного ГУВС Віктора Бірюкова, на ходу вийшли близько п'яти тисяч людей. Під час ходи порушень і провокацій не зафіксовано, сказав він. Між тим, за інформацією російських ЗМІ, кількох учасників ходи міліціонери затримали після того, як вони запалили димові шашки і файери. Більшість з учасників ходи прикривали обличчя марлевими пов'язками і масками. Колону супроводжували посилені наряди співробітників міліції, бійці ОМОНу і військовослужбовці Внутрішніх військ. Напередодні маршу на шляху руху колони були розклеєні стікери "Ні російській маршу!", "Наша батьківщина - робочий клас" та "Борися не за свою націю, а за свій клас". Окрім Москви "Російський марш" пройшов у низці інших російських міст. Як повідомляється на сайті РПНІ, найчисленніша після Москви акція пройшла в Кірові. Там п'ятсот націоналістів пройшли під гаслом "Спорт, здоров'я, націоналізм". Подібні заходи відбулися у Петербурзі, Тулі, Іваново, Омську, Новосибірську, Красноярську та Барнаулі. Там "Російські марші" зібрали від 50 до 300 осіб. Учасникам ходи в Іваново довелося зіткнутися із забороною на використання імперських прапорів, а в Кірові міліціонери затримали двох дівчат, які роздавали листівки. "Російський марш" сьогодні провели у Москві і прихильники прокремлівського молодіжного руху "Наші". На їхній акції були присутні близько 20 тисяч осіб. Заходи з нагоди відзначення у Росії з 2005 року свята пройшли також у Петербурзі, Самарі, Тулі. Кілька акцій провели антифашисти. За матеріалами Граней.ру, Радіо Свобода.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі