У Москві через спеку і смог відмінили 2 матчі чемпіонату Росії з футболу

Поділитися
Російський прем'єр відмінив заплановані на неділю, 8 серпня, матчі 16-го туру «Динамо» - ЦСКА і «Спартак-Москва» - «Зеніт» через несприятливу екологічну ситуацію, що викликана лісовими пожежами.
Російський прем'єр відмінив заплановані на неділю, 8 серпня, матчі 16-го туру «Динамо» - ЦСКА і «Спартак-Москва» - «Зеніт» через несприятливу екологічну ситуацію, що викликана лісовими пожежами.«Прем'єр був вимушений піти на безпрецедентні заходи, а саме ухвалити рішення не проводити матчі в московському регіоні в найближчі вихідні», - мовиться у повідомленні прем'єра. Матчі перенесена на резервні дні. Про дату проведення матчів буде повідомлено додатково. «У п'ятницю ввечері після консультацій з медичними і епідеміологічними  організаціями, Мінздравсоцрозвитку Росії, МНС Росії, ДПіООс м. Москви стало очевидно, що проведення московських матчів  чемпіонату Росії в найближчу неділю загрожує небезпекою для здоров'я як учасників змагань, так і глядачів», - мовиться у повідомленні прем'єра. Товариський матч національних збірних Росії і Болгарії, який пройде 11 серпня, був перенесений з Москви до Санкт-Петербурга ще 6 серпня. «Перенесення поєдинку національних збірних до Санкт-Петербурга зумовлене несприятливими погодними умовами в Москві (аномальна спека і смог)», - мовиться в повідомленні Російського футбольного союзу. Лісові пожежі вирують у Росії вже декілька тижнів. У п'ятницю, 6 серпня, російську столицю в черговий раз за останні декілька тижнів огорнув їдкий дим від пожеж, які вирують в околицях міста. На багатьох московських дорогах через густий смогу різко знизилась швидкість руху  автомобілів.Жителі міста знову надягають маски при виході на вулицю. За словами фахівців, концентрація шкідливих речовин в московському повітрі перевищує норму в 4-10  разів. Тим часом, як говорять синоптики, спека поки відступати не збирається. За  прогнозами, аж до 9 серпня в Московському регіоні максимальні показники температури складуть 39-42  градусів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі